Indlæser
Sikker og nem handel1-2 dages leveringFast fragt 35,-
Kundeservice: 5224 9881

Garn i utrolig mange kvaliteter og varianter, foruden et utal af skønne farver.

Her i vores Online Shop kan du finde lige netop det du har brug for til dit næste strikke-/hækleprojekt. Vi har et bredt udvalg af garn, lige fra billigt garn til de mere eksklusive kvaliteter. Vi har løbende tilbud på garn, så tilmeld dig vores nyhedsbrev så du kan følge med i, hvad der sker i shoppen.

Vi gør opmærksom på, at farverne på garnet du ser på siderne kan afvige noget fra skærm til skærm, på samme måde som farvepartierne ofte afviger lidt fra farvebad til farvebad.

Yderligere information

Bomuld er et skønt produkt som har mange anvendelsesmuligheder. Det er slidstærkt, vaskbart og har, på grund af sit høje indhold af bomuldsfibre, en fantastisk absorberingsevne. Vore bomuldsgarner findes i mange forskellige farver og tykkelser. Garnet egner sig godt til alt slags tøj, både til børn og voksne. Desuden er det også godt til interiør projekter, så som viskestykker, vaskeklude, opbevaringskurve og amigurumi. Vi har Soft Cotton fra Järbo som er et tykt og lækkert garn, fra Drops Garnstudio har vi Drops Loves You, nr. 5 som er et tykt garn og nr. 6 som er lidt tyndere, begge kvaliteter hører til blandt vore billige garner og er lavet af 100% recirkuleret bomuld, dette giver et naturligt og rustikt udtryk. Drops Cotton Light er en blanding af bomuld og polyester. Desuden har vi Drops Safran, et lækkert og glansfyldt garn, og Drops Paris som er et delikat og rustikt garn, begge i 100% bomuld.

Uld er et meget holdbart materiale som bliver bedre med tiden. Det er vandafvisende og varmende. Uldgarn fungerer godt til både, at strikke og hækle med. Vi tilbyder garn i det reneste uld, i mange herlige farver. Gästrike 1 tr fra Järbo er et tyndt og fint garn, som er velegnet til bluser og sjaler. Vi har også garn i den blødeste merinould, som er et fantastisk produkt. Garnet er blandt det bedste naturen har at tilbyde, det varmer, det er slidstærkt og let at arbejde med. Her må vi fremhæve Dale Baby Uld som er perfekt til baby- og børnetøj, sammen med Mio og Mira fra Järbo. Det kan sefølgelig også bruges når du vil forkæle dig selv. Sterk fra Du Store Alpakka og Alpacka Solo fra Järbo er vores bud på kvalitets garn. Garnet har fantastiske brugs-egenskaber og er lige aktuelt forår og sommer som efterår og vinter, og egner sig især godt til sjaler, cardigans og toppe. Kan også med fordel bruges til babytøj. Dale's Lille Lerke er en skøn uld blanding. Alle vore uldgarner er af den fineste og højeste kvalitet. 

Af vore blandingsgarner vil vi gerne nævne Reflex fra Järbo, som er en blanding af uld, polyamid og reflex. Garnet bruges til, at strikke huer, vanter og benvarmer, men kan også bruges til, at fremhæve fx kanten af huen. Så hvis du vil ses i mørket er dette garn perfekt - Vi ved det bliver vinterens helt store hit. Strømpegarn er typisk et blandingsgarn, fordi det er slidstærkt og holdbart. Garnet findes i mange varianter, og især de multifarvede fra Järbo - Raggi og Mellanraggi  vil helt sikker sætte kulør på tilværelsen. Akryl garn er et syntetisk garn og vores Fuga, Fuga Tweed og Ronja fra Järbo er blandet med uld. Garnet egner sig godt til beklædning, da det har en fin og blød struktur. 

Vi trækker først din betaling når varerne sendesVi giver 28 dages returretDu får gratis fragt ved 499.-


Ønskelister
Vores favoritter
Järbo - Mio

Järbo - Mio

DKK 29,58

Mere
Järbo - Fuga Tweed

Järbo - Fuga Tweed

DKK 18,40

Mere
Järbo - Raggi (150 g)

Järbo - Raggi (150 g)

DKK 38,40

Mere
Dale Baby Uld

Dale Baby Uld

DKK 29,40

Mere
Knitpro Waves Hæklenåle

Knitpro Waves Hæklenåle

DKK 19,50

Mere