Indlæser
Sikker og nem handel1-2 dages leveringFast fragt 35,-
Kundeservice: 5224 9881

Her kan du finde de strikkepinde og hæklenåle du har brug for til dit næste projekt.

Vi har et bredt udvalg i forskellige materialer og størrelser. Vores foretrukne hæklenåle er fra Knitpro, de fås både enkeltvis og som sæt i et praktisk etui. Måske vil du hellere hakke? Til det formål har vi de tunesiske hæklenåle. Skal det være strømpepinde eller rundpinde - valget er dit. Vi vil gerne fremhæve de udskiftelige rundpinde fra Björk, de er super dejlige, at strikke med, og det er utrolig nemt, at af- og påmontere kablet og herved opnå en større fleksibilitet i sit strikkearbejde.

Sortering: 
Antal vist pr. side: 

-25%

DKK 19,50

DKK 26,00

Knitpro Waves Hæklenåle

Hæklenål i absolut højeste kvalitat. Knitpro Waves hæklenåle er ergonomiske, har soft grip håndtag som gør det muligt...

-25%

DKK 243,75

DKK 325,00

Knitpro Waves Hæklenålesæt

Knitpro Waves hæklenåle er ergonomiske og har soft grip håndtag. Selve nålen er fremstillet af anodiseret aluminium,...

-20%

DKK 39,20

DKK 49,00

Björk - Udskiftelige rundpinde

Kom tættere på naturen. Strikkepinde-serien fra Björk er en hyldest til naturens egen skønhed. Disse strikkepinde er...

-30%

DKK 16,80

DKK 24,00

Kabelsæt, til udskiftelige rundpinde

Rosa eller sort kabel til udskiftelige rundpinde, incl. 1 kabelnøgle og 2 endestoppere. Med endestopperne holder du...

-20%

DKK 56,80

DKK 71,00

Björk - Strømpepinde

Kom tættere på naturen. Strikkepinde-serien fra Björk er en hyldest til naturens egen skønhed. Disse strømpepinde er...

-20%

DKK 40,80

DKK 51,00

Lace - Rundpinde (120 cm)

Nikkelfri - Lace Rundpinde fra Addi. Disse rundpinde er ekstra fine og i top kvalitet. De har en glat, skinnende...

-20%

DKK 28,00

DKK 35,00

Addi - Jumperpinde

Klassiske strikkepinde i solid og let aluminium. Pindene har en glat, lysgrå overflade og det tilspidsede skaft gør,...

-20%

DKK 31,20

DKK 39,00

Addi - Tunesisk hæklenål

Tunesisk hæklenål, lavet af aluminium, i høj kvalitet. Nålen er lysgrå og har en glat overflade. Med en tunesisk...

-50%

DKK 18,50

DKK 37,00

Drops Trend Rundpinde

Kan det blive mere trendy og fancy?  Disse rundpinde er meget lette og komfortable at anvende. De er fremstillet i...

-50%

DKK 17,50

DKK 35,00

Drops Trend Jumperpinde

Trend, tykke og sjove pinde.  Disse pinde er fremstillet i plast og er meget lette. Overfladen gør at maskerne glider...


Yderligere information

Produkterne fra Björk er produceret af birketræ, og fremstår i natur med fin klar lak - en virkelig god kvalitet. Uanset om det er de udskiftelige rundpinde eller strømpepindene du vil bruge (eller begge dele), er det en sand fornøjelse, at bruge disse produkter. Har du først prøvet dem én gang vil du aldrig bruge andre. De udskiftelige rundpinde gør nemlig dit arbejde mere fleksibelt idet du meget let kan udskifte kablet i takt med dit vekslende behov. Kabelsættet består af et kabel, to endestoppere og en kabelnøgle. Det fantastiske ved dette sæt er, at når du fx vil lade arbejdet hvile eller måske endda anvende rundpindene til et andet projekt, afmonterer du bare pindene og sætter/skruer endestopperne på kablet, og så er der styr på maskerne indtil du vil arbejde videre på projektet. Kabelsættet passer til alle Björk's udskiftelige rundpinde, og fås i tre størrelser, 40 cm, 60 cm og 80 cm.

De klassiske jumperpinde fra Addi er tysk producerede og er af super god kvalitet. De er 35 cm lange og fås i 6 forskellige størrelser, fra 2.5 mm til 5.0 mm. De er lavet af let aluminium og er hule indeni, hvilket gør dem super lette at arbejde med, også hvis du har gigt. Der er en knop i den ene ende som bevirker, at maskerne ikke glider af pinden når du strikker. Det lange skaft betyder, at der kan være mange masker på  pinden, hvilket giver mulighed for hurtigere og nemmere strikning.

Kan maskerne ikke være på jumperpindene kan vi anbefale, at bruge rundpinde til strik frem og tilbage - dette fungerer fint og arbejdet bliver ikke så tungt at sidde med. Addi Lace rundpinde er nikkelfri, pindene er fremstillet i messing, og belagt med en tynd forsegling der bevirker, at maskerne sidder bedre fast på pinden, derfor er Lace meget velegnet til tynde, glatte og "levende" garner. Den fine overgang mellem pinde og kabel gør, at maskerne glider let og ubesværet. Lace pindene er ekstra tynde og spidse, hvilket gør dem fremragende til brug ved fx kniplingsmønstre, hulmønstre og blonde projekter, et godt valg hvis du gerne vil strikke sjaler. De er ultra lette med et blødt fleksibelt kabel.

Vore tunesiske hæklenåle er fra Addi. Med dem hækler du i hele bredden og maskerne bliver på nålen. En rigtig sjov og spændende måde, at hækle på og det giver nogle flotte mønstre som kan minde om strik. Tunesisk hækling egner sig rigtig godt til bolig interiør men er også velegnet til fx bluser, trøjer, sjaler og huer.

KnitPro Waves hæklenåle er for folk som værdsætter kvalitet og som elsker at hækle. Disse hæklenåle er ergonomiske og har soft grip håndtag, de er rare at holde på og ligger godt i hånden, så der kan hækles i timevis uden, at få ondt i hånden. Selve nålen er fremstillet af anodiseret aluminium, det vil sige, en form for forsegling af aluminiummet som forstærker og øger holdbarheden. Hæklenålene er 13 cm lange og hver størrelse har sin egen unikke farve. Hæklenålene kan købes enkeltvis eller som et sæt med 9 forskellige størrelser, leveret i et flot etui lavet af imiteret læder, som fås i farverne limegrøn og pink. Et perfekt hæklenålesæt til dig selv eller som en skøn gave til en som elsker at hækle.


Vi trækker først din betaling når varerne sendesVi giver 28 dages returretDu får gratis fragt ved 499.-


Ønskelister
Vores favoritter
Järbo - Mio

Järbo - Mio

DKK 29,58

Mere
Järbo - Fuga Tweed

Järbo - Fuga Tweed

DKK 18,40

Mere
Järbo - Raggi (150 g)

Järbo - Raggi (150 g)

DKK 38,40

Mere
Dale Baby Uld

Dale Baby Uld

DKK 29,40

Mere
Knitpro Waves Hæklenåle

Knitpro Waves Hæklenåle

DKK 19,50

Mere